06-81 93 65 42Bremlaan 256713EA EdeGecontroleerd: juli 2020

nulerenhaken.nl

Clubs en verenigingen | Opleidingsinstituten

Nulerenhaken organiseert haakcursussen[ techniekcursussen als leren haken, patroonlezen, iers haken, enz- themacursussen zoals kransen haken, knuffels haken granny\'s haken, enz.] en handwerkcursussen in macrame, kruissteekborduren en leren breien. 

Ik werk kleinschalig. Op dit moment zijn alle groepslessen omgezet in lessen van 1 uur voor 1 persoon. Er is daardoor veel aandacht en hulp bij het leren van een techniek. Belangrijk in deze tijd is dat ik coronaproof werk. Ik hanteer de RIVM regels!

U kunt elke cursus beginnen in de week die u wenst. koffie en thee zitten altijd bij de cursus in.

Naast goede hulp en aandacht bij het volgen van de cursus, stel ik ook het persoonlijk contact zeer op prijs. Er is altijd ruimte om een praatje te maken. Alle cursisten hebben contact via de nulerenhaken-app. Zo kunnen zij aan elkaar laten zien wat zij hebben gemaakt.

Aan het begin van het seizoen organiseer ik een gezellige start met alle cursisten.[dat kan nu even niet omdat er corona is!]

Verder geef ik ook cursus aan kinderen van 5-12 jaar ;Werken met naald en draad, leren haken.

Rond kerst en pasen zijn er speciale workshops die betrekking hebben op pasen en kerst.

Haakcursussen/haakworkshops

Nulerenhaken.nl biedt haakcursussen en workshops aan voor kinderen en volwassenen. Nulerenhaken is kleinschalig, de groep is nooit groter dan 5 personen. Er is veel uitleg en goed cursusmateriaal. Er is een groot aanbod in cursussen en workshops: leren haken, patroonlezen, grannysquare haken,... Lees meer

Bezoekadres

U moet een trap lopen. Er zijn wel goede handgrepen langs de trap.

Bremlaan 25 6713EA EdeRoute

Contact

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: