Afbeelding bij de organisatie

06-10 20 68 55Petronellaweg 206871EW RenkumGecontroleerd: mei 2020

Aandacht voor ieder - Renkum

Welzijnswerk

Mensen ondersteunen bij zingevings- en levensvragen die ontstaan door een verandering in het leven. Dat kan zijn (ernstig) ziek worden, een verlies van een dierbare of moeten verhuizen naar een andere locatie. Vragen als waarom overkomt mij dit? Wat is nu nog belangrijk in het leven? of Wat voor nut heeft mijn leven nog? komen naar boven.

individuele begeleiding bij zingevings- en levensvragen

Ieder mens heeft in meer of mindere mate te maken met zingevings- en levensvragen. Vaak komen deze naar boven als er sprake is van een grote verandering of crisis in het leven. Je kunt daarbij denken aan achteruitgaande gezondheid, het verlies van een dierbare, verandering in de werksituatie of... Lees meer

Geestelijke verzorging in de thuissituatie

Levensvragen raken de betekenis van het bestaan, de zin van het leven. Het zijn vragen die kunnen opspelen wanneer iemand te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in het leven, zoals een ongeneeslijke ziekte of verlies van een dierbare. In verband met het coronavirus kunnen ook... Lees meer

Belevingsworkshop eenzaamheid

De workshop is een combinatie van een lezing en wandeling. Aan de hand van prikkelende stellingen wordt met elkaar het gesprek aangegaan over wat eenzaamheid is en wat het doet met mensen. Tijdens de wandeling worden de deelnemers via een voor te stellen situatie geconfronteerd met hun eigen gevoelens van eenzaamheid.

Bezoekadres

Afspraken worden bij de persoon thuis gemaakt. In een enkel geval bij mij aan huis waar de ruimte voor een eenvoudige rolstoel toegankelijk is.

Petronellaweg 20 6871EW RenkumRouteDeze locatie is toegankelijk voor gehandicapten

Contact

LinkedinKVK 58919740

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: