De Week van de Opvoeding komt eraan!

Geplaatst: 3 september 2021

Week van de Opvoeding 2021

Opvoeden is hard werken. Zeker nu het vanwege corona soms lastig is een goede balans te vinden tussen werk en privé. Het is daarom belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Zowel met je kind als met andere ouders/opvoeders.

Onder het motto ‘Vertel eens…’ nodigen we je uit om met elkaar het gesprek aan te gaan. Je staat er namelijk niet alleen voor! Iedereen heeft een verhaal waarmee je anderen kunt inspireren.

Wil je meer weten over opgroeien en opvoeden? Of wil je meedoen aan leuke activiteiten?
Neem dan deel aan de Week van de Opvoeding van 4 t/m 10 oktober! Ook in de voorafgaande week en de week erna zijn er Opvoedweek activiteiten.

Centrum voor Jeugd en Gezin Ede organiseert in samenwerking met andere organisaties diverse leuke en leerzame workshops, bijeenkomsten en sport- en spelactiviteiten voor jong en oud!
Deelname is helemaal GRATIS!

Kijk voor meer info en deelname op deze site onder 'Activiteiten'
Let op! Er komen nog meer activiteiten bij.

Op maandag 4 oktober om 9.30 uur opent het NJi de Week van de Opvoeding met een webinar over het welbevinden van ouders. Want vertel eens… Hoe gaat het met jou als ouder?
Daarnaast zijn er elke werkdag van 12.00 tot 12.15 uur vijf lunchsessies online te volgen, waarin kort iets wordt verteld over het welbevinden van ouders. Elke dag met een andere blik. Interessant voor zowel ouders als professionals. Inschrijven webinar

De OpvoedParty, één van de Opvoedweek activiteiten, wordt ook op andere momenten in het jaar gegeven. Voor meer informatie kijk op Opvoedparty (PDF, 423,3 kB).

Vanwege richtlijnen rondom het coronavirus kan het programma
wijzigen.

Bestanden

OpvoedParty PDF, 423,3 kB