CJG start met cursus VRIENDEN!

Geplaatst: 12 september 2020

kinderen in de klas

Merkt u dat uw zoon of dochter stress ervaart, veel piekert, of snel moe is? En heeft hij/zij daar vaker of voor een langere periode last van? Dan kan er sprake zijn van somberheids- en/of angstklachten.

Het CJG organiseert regelmatig gratis bijeenkomsten in samenwerking met Indigo om in een vroeg stadium ondersteuning te kunnen bieden.

JE KIND BETER IN BALANS
Kinderen kunnen soms al veel druk en stress ervaren. Dat kan komen door hoge verwachtingen op school, de thuissituatie of door verwachtingen die kinderen zichzelf opleggen. Als een kind langdurig veel stress ervaart dan heeft dat invloed op hoe een kind zich voelt. Op langere termijn kan het zorgen voor psychische klachten. Het op tijd opmerken en het kind ondersteunen kan voorkomen dat het kind later vastloopt. Het CJG geeft in samenwerking met Indigo Gelderland een voorlichtingsavond voor ouders/verzorgers.
Meer informatie en opgeven via de volgende link JE KIND BETER IN BALANS

VRIENDEN 8 - 12 jaar
De cursus versterkt het zelfvertrouwen, ondersteunt bij het angsten de baas worden en zorgt voor algehele verbeterde emotionele veerkracht.
Je leert door te doen. De groepen zijn dus geen therapie !
Meestal bestaan de groepen uit ongeveer 8 deelnemers tussen de 8 - 12 jaar.
Meer informatie en opgeven via de volgende link VRIENDEN 8 - 12 jaar

VRIENDEN 13 - 17 jaar
De cursus versterkt het zelfvertrouwen, ondersteunt bij het angsten de baas worden en zorgt voor algehele verbeterde emotionele veerkracht.
Je leert door te doen. De groepen zijn dus geen therapie !
Meestal bestaan de groepen uit ongeveer 8 deelnemers tussen de 13 - 17 jaar.
Meer informatie en opgeven via de volgende link VRIENDEN 13 - 17 jaar

CORONA De cursussen zullen allen gegeven worden conform de Corona richtlijnen die op dat moment van toepassing zijn. Dit betekent ook dat een cursus mogelijk digitaal gegeven wordt in plaats van fysiek of afgezegd wordt. Houdt u hiervoor de website van het CJG in de gaten.