Wekelijkse peuter inloopochtenden

Peuterinloop Proosdij

Vrijdag 18 mei was het zo ver: de eerste peuterochtend bij kinderboerderij de Proosdij! Meer dan 30 kinderen waren met hun ouders of opa’s/oma’s aanwezig om te genieten van alle dieren van de Proosdij en de verschillende leuke speel- en knutselhoekjes.

Een aantal dieren was zelfs bij de Schenkerij naar binnen gehaald; voor de kinderen een geweldige ervaring! Geitjes die binnen staan, dat maak je natuurlijk niet elke dag mee... Er kon naar hartenlust geknuffeld, geknutseld en gespeeld worden.

Er was koffie en thee, water en diksap voor de kinderen en uiteraard een gezonde snack. Vanuit het CJG waren er wat professionals aanwezig om de opening mee te vieren. Op elke peuterochtend zal er voortaan één professional van het CJG aanwezig zijn. Zo worden ouders in de gelegenheid gesteld om eventuele vragen die er zijn op het gebied van opvoeden en opgroeien makkelijk en laagdrempelig te kunnen stellen.

Kortom; het was een gezellige, vrolijke ochtend. We kijken er naar uit de komende tijd zoveel mogelijk ouders met hun peuters te ontmoeten! Check onze agenda voor de exacte data.