Bijeenkomsten 'Een Band met je Baby'

baby met ouder

Net een baby gekregen? Heb je vragen of wil je graag met andere ouders van baby’s in contact komen? Het CJG organiseert regelmatig gratis bijeenkomsten voor ouders/verzorgers van baby’s in de leeftijd van 0 - 12 maanden.

'Een Band met je Baby' geeft aandacht aan hechting, ouderschap, de vaderrol en welke invloed de eigen opvoeding heeft op jullie als ouders.

Elke bijeenkomst heeft een eigen karakter en is als zelfstandige module te volgen. Natuurlijk mogen ook alle modules gevolgd worden.

Babymassage
Aanraking en interactie zijn belangrijk om een band met je baby op te bouwen. Samen genieten. Tijd voor jezelf en de baby. Mooi moment voor intens contact met je baby. De bijeenkomst wordt i.s.m. een kinderfysiotherapeut gegeven.
Meer informatie en opgeven Babymassage

Hechting en Ouderschap
Een goede band met je baby heeft veel te maken met de hechting tussen ouders/verzorgers en hun kind. We gaan met elkaar in gesprek over hechting en hoe je dat vorm kunt geven in het ouderschap.
Meer informatie en opgeven Hechting en Ouderschap

Baby, Bier en Bitterballen
Mannen onder elkaar: Met een biertje in de hand gaan we met verse vaders om de tafel rond de vraag: ”Wat voor vader wil je zijn voor je zoon of dochter?” Wat zou je willen meegeven? De bijeenkomst wordt i.s.m. Buro Nij gegeven.
Meer informatie en opgeven Baby, Bier en Bitterballen