Voorzichtige start van cursussen, trainingen en themabijeenkomsten CJG Ede

telefoniste

bereikbaarheid CJG Ede

Het kabinet heeft de maatregelen aangescherpt in de aanpak van het Coronavirus. Deze vindt u via www.rijksoverheid.nl/coronavirus. CJG Ede blijft bereikbaar voor vragen via telefoon en e-mail. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Van 8 juni tot de zomervakantie mogen wij voorzichtig een aantal activiteiten weer oppakken. Voornamelijk digitaal maar in sommige gevallen ook weer fysiek. Over cursussen, trainingen en andere groepsactiviteiten krijgt u informatie via de trainers als u zich al had opgegeven of kunt u vinden op onze activiteitenkalender.

Opvoeden en coronavirus
We begrijpen dat opvoeden vanwege deze nieuwe maatregelen een uitdaging kan zijn. Uw kind gaat normaal naar de opvang of naar school en nu is het aan u om uw kind de hele dag te verzorgen en te vermaken. Misschien moet u daarnaast ook nog thuiswerken. Kinderen zijn al blij met iets kleins en dol op uw aandacht. Zorg voor een vaste structuur in de dag met ruimte voor schoolwerk, voor zichzelf werken/spelen afgewisseld met aandacht van de ouders. Maak afspraken over het gebruik van beeldschermen. Kijkt u voor tips op Opvoeden en Corona

Vaccineren
Voor vaccinatievragen verwijzen wij u naar de GGD Gelderland midden https://www.vggm.nl/ggd

U kunt ook voor andere vragen contact opnemen met de GGD Vragenlijn Jeugdgezondheidszorg GGD 0-4 jaar: 088-3556850 van 9.00-17.00 uur. U krijgt direct een jeugdverpleegkundige aan de lijn.

Vragenlijn Jeugdgezondheidszorg GGD 4-18 jaar: 088-3556000 van 9.00 -17.00 uur. U of uw kind kunt via deze lijn in contact gebracht worden met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige die verbonden is aan de school van uw kind.

Vragen
Heeft u vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan zoals altijd graag voor uw gezin klaar en zullen dit zoveel mogelijk telefonisch of per email doen:

Centrum voor Jeugd en Gezin Ede
Telefoon: (0318) 745757
E-mail: info@cjgede.nl